Beursvloer
Vraag / Aanbod
Status: open

Bedrijven die ons willen ondersteunen in tekeningen maken, manschapuren met of zonder machines en of materialen beschikbaar willen stellen.

Omschrijving

Veiligheid jeugdleden, leden en baanverandering,

We hebben 2011 het EK BMX georganiseerd en toen is de baan in de contouren gelegd zoals het nu nog steeds ligt. Om ruimte te creëren voor parkeerplaatsen op onze eigen locatie zal de baan aan gepast moeten worden. De ruimte voor de parkeerplaatsen bied ons de mogelijkheid om ouders en leden meer veiligheid te bieden bij het in en uitladen van de kinderen en hun materialen omdat dit dan niet meer op de doorgaande weg (Geukerdijk) hoeft te gebeuren. mede gelet op het feit dat wij ook weer hard aan het groeien zijn met het leden aantal (meer verkeershandelingen).

Hulpvraag?
Wij zoeken hiervoor bedrijven die ons willen helpen met materialen of uren van manschappen.
Startheuvel !!

Daarnaast is de startheuvel te laag om weer een EK te organiseren (eisen bonden) of rijders die mee willen naar de Nederlandse of wereld top. we hebben al een gerenomeerd bedrijf die het laswerk voor ons wil doen we zoeken alleen nog materiaal en eventueel bedrijf die mee wil helpen met monteren.

Benodigheden:
Gecertificeerde grond
Zand
Klinkers bestrating
Ijzerwerk voor startheuvel
graafmachine met chauffeur voor 4 weken
diverse andere materialen
Elektrisch Hekwerk.

Veiligheid, jeugd en ontwikkeling staat bij D oor V rienden O gericht voorop
dus chroom niet en laat u informeren door de voorzitter Herman Dijk of Mark Bos.

Match informatie

Aanvraagdatum 31-05-2018